Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Dansföreställningen Alae i Kungsbacka

Följ med Boost Hylte, Kultur i Hylte och Rum för Dans upp till Kungsbacka Teater den 12 oktober och upplev dansföreställningen Alae! Alae är ett helaftonsverk för en flygel, en pianist och tre dansare. Tillsammans ger de sig i kast med Beethovens magnifika pianomusik. I verket illustreras vardagens poesi med hjälp av koreografens finstilta uttryck och rumsliga dynamik. Det lekfulla möter det innerliga när briljanta scenkonstnärer samsas med livemusik på scen. 88 tangenter och 3 dansare skapar tillsammans ett rum fullt av möjligheter.

Föreställningen är ett konstnärligt möte mellan Örjan Andersson, en av Sveriges främsta koreografer, och den New York-baserade Beethoven-tolkaren Per Tengstrand, en av Sveriges mest framgångsrika musiker på de internationella konsertscenerna. 90 minuter inklusive paus.

Läs mer om dansen och koreografen på www.anderssondance.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vårdnadshavares intyg

Är du under 18 år och alltså inte myndig måste du ha med dig ett påskrivet vårdnadshavarintygPDF för att få följa med oss till Kungsbacka. Om du inte kan skriva ut den hemma så kan du få hjälp med det antingen hos Liza på Arbets- och näringslivskontoret eller på Hylte Fritidsgård, där du också kan lämna in den påskrivna blanketten. Blanketten måste lämnas in för att få följa med. Sista chansen att lämna in den är på bussen innan vi åker.

Datum: torsdag 12 oktober
Tid: avfärd 17.45 från Hyltebruk, tillbaka i Hyltebruk igen ungefär kl. 22.00
Plats: Kungsbacka teatern (Bussen avgår från Örnatorget).

 

Sidan uppdaterades: 2017-10-09

Kontakt